dimarts, 8 d’octubre del 2013

Projecte CARPETES VIATGERES


   Enguany fa ja cinc anys que l'Institut Josep Vallverdú gaudeix del avantatges d'un projecte de recuperació de la Biblioteca. El proper mes de novembre, la biblioteca iniciarà un nou prèctec de carpetes viatgeres adreçada a l'alumnat de 1r i 2n ESO.
   L'objectiu d'aquesta activitat és que els nois i noies de 1r i de 2n, i les seves famílies, tinguin a casa durant quinze dies alguns llibres i publicacions periòdiques. Així com els primers anys era una activitat obligada per a tot l’alumnat de primer, ja l’any passat es va oferir la possibilitat que fos una activitat lliure i voluntària. Només es van servir carpetes viatgeres a aquelles famílies que van manifestar el seu acord amb l’activitat retornant degudament complimentada la butlleta de participació i es va allargar el temps en que la família pot gaudir dels materials de la carpeta  fins a un mes.
A les carpetes viatgeres podreu trobar material de lectura voluntària per a tota la família: una revista de viatges, d'història o d'informació en general; un còmic; un llibre juvenil i un llibre per a adults. Així mateix hi ha un quadern d'opinió on podreu dir la vostra quant al material, al contingut del llibre que hàgiu llegit... amb un model d'anotacions que podeu fer servir, si voleu