dimecres, 9 de juny de 2010

Club de lectura alumnat

Lectors i lectores de la categoria 15-16 anys
Lectors i lectores de la categoria 13-14 anys

Avui, 9 de juny de 2010, el grup de nois i noies participants al Club de lectura de l’IES Josep Vallverdú s’ha reunit per tal de comentar les lectures que han realitzat al llarg de tot el curs.

Concretament, els nois i noies de primer cicle i de 3r d’ESO s’han llegit les novel·les:

Màgia d’una nit d’estiu,
Els jocs de la fam,
Carta al rei i
Violet Park.

A més, han participat al concurs de lectura PROTAGONISTA JOVE que organitza el CLIJCAT i al qual l’ IES Josep Vallverdú participa cada any.

Al concurs, ha quedat guanyadora l’obra de Suzanne Collins Els jocs de la fam que forma part d’una trilogia de què ja n’ha sortit la segona part, En flames. Podeu consultar l’adreça http://www.elsjocsdelafam.cat/

A aquest mateix concurs, s’ha presentat l’alumnat de 4t ESO i de 1r de Batxillerat. Aquest cop han llegit les novel·les:

Musclos per sopar,
No i jo,
Penny caiguda del cel i
La mort a sis vint-i-cinc.

D’aquesta segona categoria, ha quedat guanyadora l’obra de Delphine de Vigan No i jo que ja ha estat comentada al club de lectura per a professors i professores de l’IES.

Tots aquests llibres que us hem anomenat són a la Biblioteca Raül Torrent i Torrent de l’IES, a molts altres centres i també a les biblioteques de la comarca gràcies al Consell Comarcal de les Garrigues i al seu programa de promoció de la lectura coordinat per la Sra. Mercè Segarra bibliotecària de les Borges Blanques.

El dimarts dia 29 de juny a les 8 del vespre i a la mateixa biblioteca està previst de fer un club de lectura per a pares. Com que és el primer cop que fem aquesta activitat, només convidem els pares de l’alumnat participant al club de lectura de la Biblioteca Raül Torrent i Torrent. Es tracta de llegir-se algun dels llibres que hem presentat per tal de parlar-ne entre tots.

Esperem que els pares, igual com els seus fills han fet, gaudeixin de la trobada de lectors i lectores.