dimecres, 30 de juny de 2010

Club de lectura de mares

Ahir, 29 de juny de 2010, el grup de pares i mares dels nois i noies participants al Club de lectura de l’IES Josep Vallverdú ens vam reunir a les 8 del vespre (i fins a les 10 de la nit!) per tal de comentar les vuit lectures del premi Protagonista Jove organitzat pel CLIJCAT al qual l’ IES Josep Vallverdú participa des de fa deu cursos.
Val a dir que, a la reunió, també hi va assistir una representació considerable de professores del club de lectura de professors i professores del centre. Moltes gràcies a totes les assistents: mares i professores.
Concretament vam parlar de les novel·les:
Màgia d’una nit d’estiu,
Els jocs de la fam,
Carta al rei
i
Violet Park
llegides pels nois i noies de primer cicle i de 3r d’ESO i de
Musclos per sopar,
No i jo,
Penny caiguda del cel
i
La mort a sis vint-i-cinc
llegides pels nois i les noies de 4t d’ESO i Batxillerat.
Al concurs, han quedat guanyadores l’obra de Suzanne Collins Els jocs de la fam que forma part d’una trilogia de què ja n’ha sortit la segona part, En flames. Podeu consultar l’adreça http://www.elsjocsdelafam.cat/ i l’obra de Delphine de Vigan No i jo. Ara bé, el nostre club de lectura vam considerar com a més interessants les obres
Violet park de Jenny Valentine i Penny caiguda del cel de Jennifer L. Holm.
Pares, mares, professors i professores i lectors adults en general, llegiu aquestes novel·les que us recomanem.
Ah! Vam acordar de convocar una segona reunió de “Club de lectura de pares i mares” per al curs vinent. Serà durant el segon trimestre i us suggerirem la lectura de dos llibres, un de cada categoria del Premi de literatura PROTAGONISTA JOVE 2010.
Us n’informarem més detalladament cap al desembre. Mentrestant gaudiu de l’estiu i de les bones lectures!
Fins al setembre!