divendres, 23 de març del 2012

Club de Lectura Premi Protagonista Jove

Els alumnes inscrits en el premi Protagonista Jove i les professores responsables de la Biblioteca, ens vàrem reunir dilluns 19 de març per tal de fer un primer club de lectura i parlar dels llibres d’ambdues categories.

L’ordre de les novel·les a tractar el vàrem establir per sorteig i tothom hi va anar dient la seva. En general hi va haver coincidències i el llibre que agradava, agradava a tots i el llibre que no agradava massa, no agradava massa a ningú, amb l’excepció de PQPI Connection que va obtenir puntuacions molt diferents des de 0 fins a 7.

Dels llibres vàrem comentar l’argument, els personatges... però també qüestions estilístiques sobre el llenguatge emprat pels autors/es, si hi havia poques o moltes descripcions, com es feien aquestes descripcions...

També es va comentar que alguns llibres havia estat difícil trobar-los perquè sempre estaven en préstec. I vàrem decidir fer un altre Club de Lectura més endavant que coincidiria amb el dia de fer les votacions definitives del Premi que s’han d’enviar abans del dia 8 de maig. De moment el llibre més votat a la categoria de 13 a 14 anys és: Una noia N. O. R. M. A. L. s’ofereix de cangur; i en la categoria de 15 a 16 anys, el més votat van ser: Temps de miracles i Revòlver.

20-3-12